Zijn jouw medewerkers toe aan wat ontspanning?

Werknemers zijn van grote waarde voor een bedrijf. Onderlinge samenwerking van medewerkers verbetert als ze elkaar beter leren kennen. Waardering overbrengen aan de werknemers kan op verschillende manieren, een bedrijfsfeest is daar één van. Bij een bedrijfsfeest kunnen wij een groot feest voor u organiseren, maar ook een gezellige borrel of diner op locatie.

Onze concepten

Bedrijfsfeest

P1022569
dufais pubquiz
Pubquiz
Bent u de saaie bedrijfsfeestjes zat? Met de pubquiz wordt de kennis van al uw medewerkers op de proef gesteld. Uw medewerkers zullen in teams de strijd aan gaan en hierdoor leert iedereen elkaar beter kennen. Een bedrijfsfeest waar nog lang over nagepraat zal worden.
Bekijk het volledige concept
Bedrijfsfeest
Il Sapore d'Italia - Italiaanse barbecue
Als bedrijfsuitje is een reisje naar Italië misschien iets te veel van het goede. Maar Italië naar uw bedrijf halen is mogelijk met deze heerlijke Italiaanse barbecue. Wij verzorgen graag een compleet Italiaans arrangement met aankleding zodat u zich echt even in Italië waant.
Bekijk het volledige concept
bruiloft zweeds
Zweeds tuinfeest
Zweedse tenten zorgen voor sfeer op uw bedrijfslocatie. De tipi tenten kunnen volledig aangekleed worden met vuurkorven, sfeerlichten en meubilair voor elke gelegenheid. Naast de aankleding kunnen wij ook Zweedse hapjes en/of een buffet verzorgen.
Bekijk het volledige concept

Een compleet bedrijfsfeest

Wij geven jou als bedrijf de mogelijkheid om alles door ons te laten organiseren. Zowel bij jouw eigen locatie als op locatie.  Denken je aan een feest met diner of juist iets actiefs met in de avond een heerlijke proeverij? Bij Dufais kun je het complete pakket zelf samenstellen.

Sfeerimpressie

bedrijfsfeest
Catering personeel
locatie catering zakelijke events
theaterzaal feest
plantarium 2017
Trouwen op locatie
nieuwjaarsborrel
bakfiets-barbecue-concept
GRS Inkoop BV
kerst diner
nieuwjaar