Flora Boskoop

Heeft u iets te vieren met vrienden of familie en bent u op zoek naar een feestlocatie in Alphen aan den Rijn? Flora Boskoop, gelegen in de gemeente Alphen aan den Rijn, verzorgt voor elke gelegenheid de juiste invulling en sfeer. Samen met u wordt gekeken naar wat bij u en uw gezelschap past; een diner, buffet, walking diner, high tea of een brunch? Wij laten uw verjaardag, huwelijksjubileum, reünie of ander feest slagen, zodat u hier nog jaren met veel plezier op terug kan kijken! 
 
Flora Boskoop is een uniek monumentaal pand uit de jaren ’30 met vier sfeervolle zalen, gelegen aan een prachtige rozentuin. Dit maakt Flora Boskoop dé feestlocatie in Alphen aan den Rijn. 
Flora gebouw

Zalen

Rozariumzaal

De Rozariumzaal is geschikt voor verschillende evenementen. Van vergaderingen tot een uitgebreid diner ter gelegenheid van een verjaardag of jubileum, er zijn genoeg mogelijkheden. Bij de Rozariumzaal heeft u een prachtig uitzicht over het Rozarium. Bij goed weer kunnen de deuren open en kunt u eventueel lekker buiten zitten. 

Theaterzaal

De theaterzaal kan gebruikt worden voor een aantal evenementen. Er kan een tribune gemaakt worden voor zakelijke evenementen waar er dan ruimte is voor circa 330 personen. Ook is er de mogelijkheid om een grote zaal te creëren voor een feestje zoals een bruiloft. Dit is de grootste zaal van Flora waar onder andere ook theatervoorstellingen en concerten worden gegeven. 

Mulder Foyer

De Mulder Foyer is een langwerpige zaal waar geborreld of gedineerd kan worden. In de Foyer bevindt zich een grote bar die bijna tot over de gehele lengte van de zaal reikt. Er is een mogelijkheid om de Mulder Foyer met de Rozariumzaal of de Theaterzaal te combineren.

Parq Lounge

De Parq Lounge is de prachtige nieuwe zaal in het Flora. De voormalige Cubazaal is in een nieuw jasje gestoken. Het heeft een gezellige sfeer van een nachtclub uit de jaren twintig van de vorige eeuw. De ruimte is licht en ruim en voorzien van een bar en moderne apparatuur.