Opening / Relatie-event / Vergaderen


Opening

De toekomst ligt aan uw voeten!

De start van iets nieuws kunt u niet zomaar voorbij laten gaan. Een mooie gelegenheid voor een event! Vaak is het ook nog eens goed voor uw naamsbekendheid en u zet uw bedrijf meteen goed op de kaart. Lekkere hapjes een een mooie presentatie zijn daar een onderdeel van tijdens de opening. Wij verzorgen graag op deze bijzondere dag de catering en eventuele aankleding.

Relatie-event

Wilt u iets presenteren aan uw zakenrelaties?

zakelijk

Heeft u een nieuw product dat u wilt presenteren aan uw zakenrelaties, of wilt u juist een diner verzorgen als bedankje? Dufais wilt bij uw relatie event graag helpen. Wij kunnen het diner verzorgen maar ook eventuele aankleding en verhuur van audiovisuele middelen. Geef ons uw ideeën en wensen en wij maken er een mooi event van voor uw zakenrelaties.

Vergaderen

Brainstormen op uw eigen locatie of op onze inspirerende locatie.

Allebei is mogelijk bij Dufais catering & events. U krijgt alle rust en ruimte die nodig is tijdens het vergaderen. Om de energie en de focus te houden tijdens de vergadering verzorgen wij graag de hapjes en de drankjes. Maar ook tijdens de pauze kunnen wij een lekkere lunch verzorgen, of als afsluiting een heerlijk diner.

Concepten

Wij zijn u al een stapje voor met het bedenken van een aantal concepten. Wellicht helpt dit u op weg bij het bedenken van een origineel evenement of een bepaald thema van uw bedrijfsevenement. 

null
Pubquiz
Met de pubquiz wordt de kennis van al uw gasten op de proef gesteld. Uw gasten zullen in teams de strijd aan gaan en de spanning zal stijgen, want elk team gaat uiteraard voor de winst.
Bekijk en volledige concept
null
Bakfiets barbecue
Met de bakfiets barbecue wordt jullie bedrijfslocatie omgetoverd tot een culinair barbecue evenement. Naast onze barbecue smoker nemen wij ook statafels, bierbanken en sfeerdecoratie mee.
Bekijk en volledige concept
null
Zweeds tuinfeest
Zweedse tenten zorgen voor sfeer op uw bedrijfslocatie. De tipi tenten kunnen volledig aangekleed worden met vuurkorven, sfeerlichten en meubilair voor elke gelegenheid.
Bekijk het volledige concept

Onze locatie

Flora Boskoop

Flora Boskoop is een uitstekende locatie om te vergaderen. Het station van Boskoop ligt aan de overkant van het gebouw en er is een ruime gratis parkeergelegenheid. 

Rozariumzaal trouwen

Rosariumzaal

Theaterzaal met opstelling

Theaterzaal met opstelling

rosarium tuin

Uitzicht vanuit de rosariumzaal

null

Parq Lounge

Culinair

Lunch bruiloft
Lunch
Van broodjes tot een uitgebreid lunchbuffet. Voor elke gelegenheid een passende lunch.
Bekijk de lunch
hapjes
High Tea
Met een High Tea kunt u samen met collega's en/of relaties genieten van hartige-en zoetige gerechten.
Bekijk de High Tea
buffet keuze
Keuze buffet
Vanaf 30 personen kunt u uw eigen buffet samenstellen. Er is variatie voor iedereen.
Bekijk het keuze buffet
Ham met meloen Hollandse Proeverij
Proeverijen
Met uw zakenrelaties kunt u genieten van 12 koude en warme hapjes, met aansluitend een dessert.
Bekijk de proeverijen

Wij maken graag kennis met uw bedrijf en alle ideeën. Om het evenement een groot succes te maken en om met een volledig op maat gemaakt voorstel te komen maken wij graag een afspraak om eens langs te komen.